• AUTOKLIMA

Auto klime su sastavni deo opreme na svim savremenim i novim tipovima putničkih vozila, kamiona, građevinskih i poljoprivrednih mašina. Klimatizovanje je proces kojim se vazduh hladi, procišćava i oslobađa vlage pre nego sto uđe u kabinu. Klima uređaj uklanja toplotu iz kabine tako što je upija i odnosi napolje gde je ispušta u atmosferu.

Svi proizvođači motornih vozila (a i auto klima), preopručuju zamenu polen filtera na svakom servisu od 10.000 km. Servis klime sa kontrolom ulja i freona preporučuju se na pređenoj kilometraži od 60.000 do 80.000km, ili dve godine.

Mi, kao servis, iz našeg iskustva i rada sa klima uređajima, preporučujemo Vam da na ovoj kilometraži ili veremenskom periodu, svratite u bilo koji servis po Vašoj želji i proverite ispravnost Vašeg klima uređaja. Ako nemate Vaš servis, mi Vam možemo uraditi servis i opravku Vašeg klima uređaja u najkracem roku - dosuti, zameniti freon i UV tečnost, dosuti ulje u kompresor, zameniti polen filter a i sve opravke oko kompresora, creva, cevi, hladnjaka i elektroinstalacija vezanih za klima uređaj.

Da bi klima na vašem vozilu ispravno radila, ona zahteva da je redovno održavate. U redovan servis auto klime spada čišćenje ventilacionih kanala, antibakterijsko čišćenje isparivača klima uređaja kao i zamena polen filtera.

U servisu BOOM electronic Vam možemo najsavremenijom opremom za dijagnostiku klima uređaja proveriti freon i ulje bez obzira na tip i starost vozila. Servis auto klime (promena freona) se preporučuje na svake 2 godine. Zamena polen filtera se preporucuje 2-3 puta godišnje.

Redovnim održavanjem auto klime omogućava se njen ispravan rad sto podrazumeva čist i svež vazduh u kabini i otklanjanje prašine, masnoće, nikotina, neprijatnih mirisa, bakterija, mirkoba…

2 -

3 -


Želite da saznate više o tehnologiji ili proizvodima...

mi imamo pravo rešenje za Vas.