• IMMO / KLJUČEVI

Sva moderna vozila poseduju posebnu fabričku zaštitu u vidu elektronski kodiranih ključeva, što im omogućuje nemogućnost startovanja i u slučaju da se poseduje mehanički identičan ključ bez kod-a. Kod je u stvari sadržan u transponderu, elektronskom uređaju koji se nalazi u oplati ključa.

Međutim, koliko god da je ovo napredan i siguran način zaštite od krađe, često se dešava da se ključ izgubi ili ošteti, a tada nastaje problem kako startovati vozilo. Postoji više načina kako rešiti ovaj problem. Firma BOOM electronic je u mogućnosti da reši ovaj problem na sledeće načine:

Direktna metoda - skidanje i reprogramiranje kompjutera Direktna metoda podrazumeva takvu intervenciju na motornom kompjuteru vozila i/ili imobilajzeru pri kojoj se imobilajzer isključuje totalno ili se reprogramira da prihvati nove ključeve (usled zamene neispravne kontakt brave i slično). Motorni kompjuter i/ili imobilajzer je najčešće potrebno izvaditi iz vozila. Na ovaj način možemo rešit većinu vozila koja se mogu sresti kod nas.

Imobilajzer emulatori Imobilajzer emulatori kao što im i samo ime kaže, služe da pošalju svim blokiranim sklopovima u vozilu signal da je sa imobilajzerom sve u redu i da može startovati motor. Poseujemo IMMO emulatore za veliki broj vozila i motocikala.

Imobilajzer kod čitači (Login kod) Imobilajzer kod čitači su uređaji koji iščitavaju Login kod iz motornog kompjutera i/ili imobilajzera vozila. Kada znamo Login kod možemo dodavati nove ključeve, brisati stare i slično.

Narezivanje uto ključeva Kod nas u servisu možete izraditi kopiju Vašeg postojećeg ključa, sa ili bez kodiranja istog. Takođe Vam možemo ponuditi izradu ključa po bravi ili broju šasije auta ukoliko ste ostali bez i jednog ključa.

2 -

3 -


Želite da saznate više o tehnologiji ili proizvodima...

mi imamo pravo rešenje za Vas.