• BOSCH MOTORSPORT TUNING
  • TUNING ZA VOZILA DO 2003 GODINE
  • SERVIS KLIME PO EXTRA CENI!
  • KARTICE ZA RENO VOZILA PO 8000 DINARA
  • ISKLJUČENJE DPF FILTERA

Bosch Car Service BOOM electronic je od 2014. godine u mogućnosti da ponudi fabricki tjuning za veliki broj vozila sa BOSCH sistemima ubrizgavanja.
U ovoj varijanti, tjuning za nas rade stručnjaci iz BOSCH MOTORSPORT-a, inače zvaničnog BOSCH-ovog sportskog odeljenja.
Cene tjuninga u ovoj varijanti su veoma povoljne i kreću već od 11.500 dinara za pojedine motore. Ukoliko želite da saznate tačnu cenu za Vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte.


Od skoro Vam možemo ponuditi tjuning za većinu vozila do 2003. godišta po ceni od samo 10.000 dinara.
Trajanje postupka tjuniranja za ova vozila je sada takođe smanjeno na samo 1 do 2 časa zavisno od marke i tipa vozila.
Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, slobodno nas kontaktirajte i zakažite termin za tjuniranje Vašeg vozila.


Od 01.01.2014. sve do 01.05.2014. godine, Bosch Car Service BOOM electronic Vam nudi još jednu uslugu po izuzetno povoljnoj ceni.
Za samo 2000 dinara u datom periodu kod nas možete odraditi kompletan servis klima uređaja na Vašem vozilu. Cena se odnosi na vozila kod kojih je klima uređaj ispravan i u funkciji, a uključuje izvlačenje i čišćenje gasa u sistemu, vakuumiranje sistema, dodavanje ulja za podmazivanje kompresora, dodavanje UV aditiva, vraćanje i po potrebi dopunu gasa u sistemu.
Za dodanih 1000 dinara izvršićemo i dezinfekciju sistema za ventilaciju na Vašem vozilu. Ova cena važi samo uz servis klime u akcijskom periodu.


Od 01.01.2014. godine, Bosch Car Service BOOM electronic Vam nudi kartice za Renault Megane II, Renault Scenic II i Renault Laguna II po ceni od samo 8000 dinara.
U cenu je uračunato i kodiranje kartice i rezanje mehaničkog ključa u našem servisu. Ukoliko nemate ni jednu karticu, možemo Vam izaći u susret i napraviti je na licu mesta, s'tim što u tom slučaju snosite i troškove izlaska na teren.


Sve veci broj uvezenih polovnih vozila ima ugradjen Diesel Particle Filter ili skraceno DPF, koji po prelasku na domace uslove eksploatacije, pocinju da stvaraju glavobolje svojim vlasnicima. Naime DPF filter se zapusi, usled vise faktora medju kojima su i prljavo gorivo, predjena kilometraza, stil voznje itd. Ono sto karakterise vozilo koje ima zapusen partikular filter je drastican gubitak snage sto u mnogome utice na bezbednost u saobracaju. Kako je ciscenje istog samo privremeno resenja a zamena prilazi cifri od 1000e poceli smo da nudimo uslugu gasenja DPF I FAP filtera (trajnog uklanjanja filtera).

Cena ove usluge u koju je uračunato i mehaničko uklanjanje DPF filtera jod nas je od skoro na akciji i počinje vec od 11.500 dinara.Želite da saznate više o tehnologiji ili proizvodima...

mi imamo pravo rešenje za Vas.